top of page

Cartagena de Indias


Muralles de Cartagena

Cartagena es una de les ciutats de Colombia més turistiques i es per algún motiu. La seva situació estratégica en el mar del carib fa que sempre hagi estat una ciutat d'interés tant antiguament en la conquista como actualment per el transpor mercantil marítim. La ciutat está plena de contrastos ja que la zona enmurallada es colonial, turística i plena de restaurants, mentre que la resta de la ciutat o hi ha hotels i vivendes de gent adinerada o están el barris bastant pobres i de pocs recursos. Realment son realitats molt diferents en una mateixa ciutat.


Les activitats a Cartagena son diverses, pero no precisament anar a la platja que no correspon a aigües turqueses i cristallines degut a les fortes corrents



Volcán de Totumo (sense dinar) 45.000 COP


El volcá de Totumo es una formació Natural (jo em pensava que no...), en forma de cono que la part interior hi ha un fluxe de fang tebi i espés. La composició química del fang es: Aigua 45,37%, sílice 37,94%, alumini 9,31%, magnesi 13,11%, clorur sódic 15,0%, Calci 9,30%, sulfur 6,74%, ferro 1,7% i fosfats 1,15%.


Hi caben unes 10 persones a l'interior i flotes totalment, la veritat es una sensació molt curiosa i si ho vols hi ha unes persones que per 7.000 COP et fa un massatge amb el fang. Quan hi vaig anar jo, degut a la sequera, el nivell del fang estava bastant baix, pero como que está situat a una ciénaga, sempre hi ha un nivell suficient per disfrutar de l'activitat.


Está situat al "corregimiento" de Galerazamba, a uns 40km de Cartagena i per arribar o vas amb el teu propi transport o amb un tour. N'hi de diversos tipos, depenen si es combinat amb altres activitats i si está inclós la alimentació. Jo només vaig fer l'activitat del Volcá.




Lancha privada per Illes del Rosario 1.300.000 COP


Com que estaven de visita la meva mare i la tieta, vaig llogar una Lancha particular amb conductor per passar el dia a les Illes del Rosario, un arxipeleg de diverses illes amb aigües cristal.lines i corall davant de Cartagena.




Hi ha moltes illes que pots visitar, nosaltres vam fer un recorregut per vuere'n diferents i vam fer parades per veure el coral i la Illa Gente del Mar . Aquesta illa, es una platja de sorra blanca i agua cristal.lina on hi pots trobar bastantes estrelles de Mar.



Al cap d'una estona, vam arrancar i vam anar a la Illa de Cholón, la qual m'havien recomenat. Es tracte d'una illa que no te massa interés, pero si que es molt típica de que bastantes lanches arriben i fan la festa allá. Es molt curiós poder vuere tipica festa americana en una lanxa, ple de gent jove, bebent i ballant Reggeton amb bikini i banyador... ja et pots imaginar l'ambient. Tot i que no va gaire amb mí, si que crec que val la pena passar-hi per vuere l'ambient.

L'ultima parada va ser a Playa Blanca a Barú. Aquesta platja no es una illa, sinó que es una peninsula del continent i que inclús es pot arribar amb transport públic. La platja está ple de Xiringuitos per dinar i esta una estona prenent el sol.



Manglars desde Manzanillo fins la Boquilla 65.000COP


Al poble de Boquilla, situat a poca estona de Cartagena, hi ha la llaguna de La Virgen, amb manglars, túnels i canals (Túnel de la amistat, de l'amor i el de la sort) que amb una canoa pots fer un circuit de aproximadament 2hora. A meitat de camí es fa una parada a una illa, on hi ha un mueseu arqueológic sobre les cultures precolombines.

Al finalitzar, arribes al poble de la Boquilla a dinar a un restaurant. Cal dir que la platja no es massa espectacular, pero el poble es totalment auténtic pescador de Colombia, sense turísme practicament.







Post destacat
Posts recents
Post per dates
Busqueda per Tags
No hay tags aún.
bottom of page